Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:37 14.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Cecilia Lonning-Skovgaard anerkender problemer i svar til fagforbund

I et svar på et åbent brev fra fem fagforeninger – heriblandt Dansk Journalistforbund – takker beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard for forbundenes fælles henvendelse om det psykiske arbejdsmiljø i hendes forvaltning.

”Vi tager arbejdsmiljøet meget alvorligt – og en god trivsel blandt medarbejderne har en meget høj prioritet. Det var derfor, vi iværksatte undersøgelsen af trivslen, og vi anerkender undersøgelsens resultater,” lyder det i svaret sendt fra borgmesteren og den fungerende adm. direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Jeppe Bøgh Andersen.

Svaret kommer, efter at seks fagforbund tidligere i dag sendte et åbent brev til Københavns Kommune, hvor de betegnede en ny undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø under Cecilia Lonning-Skovgaard som ”rystende læsning” og ”stærkt bekymrende”.

”Undersøgelsen dokumenterer en omfattende og fuldkommen uacceptabel krænkende adfærd fra borgmesterens side og fjerner den sidste rest af tvivl om, hvor alvorlig og hvor uholdbar situationen er,” lød det i brevet.

Cecilia Lonning-Skovgaard og Jeppe Bøgh Andersen understreger i deres svar, at undersøgelsen viser, at de har en stor opgave med at genskabe det gode arbejdsmiljø og sikre, at ingen i forvaltningen oplever krænkende adfærd.

”Den opgave tager vi på os med stor alvor,” skriver de.

SENESTE NYT

Flere nyheder