Cavlingprisen holder flyttedag

Fremover skal Cavlingvinderne hyldes i Bibliotekssalen i Rundetårn. Desuden vil vinderne først blive afsløret under selve festen, ikke flere dage i forvejen.

Fremover skal Cavlingvinderne hyldes i Bibliotekssalen i Rundetårn. Desuden vil vinderne først blive afsløret under selve festen, ikke flere dage i forvejen.

Dansk Journalistforbunds hæderspris Cavlingprisen, holder flyttedag og får nye rammer.

Overrækkelsen af prisen flytter fra forbundshuset på Gammel Strand til Rundetårns Bibliotekssal.

»Vi bryder ud af de rammer, vi har haft. Og vi tror og håber på, at det vil give mere opmærksomhed om den vigtige pris, der handler om god og grundig journalistik,« forklarede Mogens Blicher Bjerregård, formand for DJ, på dagens hovedbestyrelsesmøde

»Jeg er glad for, at vi med denne lille ændring kan fremtidssikre opmærksomheden om Dansk Journalistforbunds Cavling-pris. Jeg er sikker på, at når prisen først offentliggøres på samme tidspunkt som den overrækkes, vil det give mere opmærksomhed om prisen og det den står for, nemlig dansk kvalitetsjournalistik", siger han ifølge journalistforbundet.dk.

Cavling-formanden Kurt Strand ser frem til de nye rammer:

»Der er grund til at glæde sig på Cavlingprisens vegne over, at Danmarks fornemste hyldest til god journalistik nu får nye rammer. Ganske vist gør det lidt ondt at flytte den væk fra Gammel Strand, men det betyder langt mere, at betydeligt flere fremover får mulighed for at være med til at fejre ikke blot årets prisvinder, men også alle de nominerede. Dermed understreger vi, at en nominering er næsten lige så fin som selve prisen.« siger Kurt Strand ifølge journalistforbundet.dk.

2012-uddelingen finder sted fredag den 4. januar 2013 klokken 15.00

 

 

0 Kommentarer