Jens Jørgen Madsen

marts 2011

Reportage fra Årets Pressefoto 2011

Lars Løkke Rasmussen på besøg i Askerød, en af de bebyggelser, han har sat på ghettolisten. I Askerød synes de, det er urimeligt

Et fotografi af en alvorligt syg, forældreløs pige i Nepal, som var lagt til at dø fik Berlingske-læsere til at reagere.

Ved hjælp af klimabehandling kan psoriasispatienter holde deres sygdom væk i op til tre måneder. Her ved Det Døde Hav i Israel.

Selv om kun få mennesker er dukket op for at se “King of Deathmatch”-turneringen, gør wrestlerne alt hvad de kan for at imponere

Selv om Jesus kun er 19 år, er hver centimeter af hans ryg dækket af snitsår og ar. De er minder fra bl.a. lysstofrør og pigtråd

‘Lucha libre’ er Mexicos svar på brydning. Wrestlerne skærer sig selv og hinanden til blods for at lave spektakulære shows.

Det lokale politi varmer op med en opvisning i angreb, mens publikum venter på, at hestevæddeløbet Palioen i Siena starter.

En gruppe migranter samler sig en aften i april 2010 for at få varmen omkring et bål på jernbanesporene i ‘Junglen’ i Calais.

Fire migranter klatrer over et hegn til et område i Calais, hvor de får mad to gange dagligt.

Eksperter anslår, at cirka fem mio. illegale immigranter bor og arbejder i EU. Mindst 500.000 kommer til hvert år.

En gruppe af folk, der har plyndret, flygter og dukker sig, da politiet begynder at skyde efter dem.

Kun få betjente var tilstede i området, hvor der blev plyndret efter jordskælvet i Haiti.

Et lig brænder på gaden, mens unge plyndrer kollapsede bygninger og løber forbi med stjålne bildæk.

Fabiennes bror Jeff og hendes far Osam er blevet underrettet om pigens død og kommer chokerede for at hente liget.

Fabienne Cherisma på 15 år ligger død på taget af en kollapset bygning, efter at hun er blevet ramt af en advarselskugle.

En ung mand ligger død efter at være blevet stukket ned med en kniv i kampen for en kasse tandbørster efter jordskælvet i Haiti.

Bussen er det sted, hvor bandet Magic Kids tilbringer mest tid. Her ses forsangeren Bennett Foster.

Christina er 11 år. Hun kan lide Hummel-tøj og at bruge sin tid sammen med vennerne. Christinas mor Connie er på kontanthjælp.

DF’s finansordfører Kristian Thulesen Dahl i sin suite på Hotel Vejle Fjord inden en fodboldkamp med sine partifæller.

Partiformand Pia Kjærsgaard i forbindelse med Dansk Folkepartis årlige sommergruppemøde, der blev holdt på Hotel Vejle Fjord.

Næstformand og integrationsordfører for DF Peter Skaarup og energi- og klimaordfører Per Dalgaard i spa på Vejle Fjord Hotel.

Iført badeshorts og badedragter flyder DF-politikere rundt i udendørspoolen ved Vejle Fjord Hotel.

Parken Champs de Mars skulle have lagt græs til Haitis store Mardi Gras-karneval. Men parken er forvandlet til flygtningelejr.

Den 10. september eksploderer en bombe på Hotel Jørgensen. Den 24-årige tjetjener Lors Dukaiev flygter ind i Ørstedsparken.

Popsangeren Kim Larsen er her foreviget af Årets Pressefotograf

Et halvt år efter en af de voldsomste naturkatastrofer i nyere tid er mindre end 2 procent af de lovede 31 milliarder nået frem

De sidste forberedelser inden statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterer et historisk opgør med efterlønnen i sin nytårstale

september 2010

Se flere...