Brüggers comeback overrasker medarbejderne

Medarbejderne på Radio24syv havde ingen anelse om, at Mads Brügger bliver genansat som programchef. »De bliver ved med at overraske,« siger tillidsmanden, der kalder det et "unormalt træk"

Medarbejderne på Radio24syv havde ingen anelse om, at Mads Brügger bliver genansat som programchef. »De bliver ved med at overraske,« siger tillidsmanden, der kalder det et "unormalt træk"
»Hold da op. De bliver ved med at overraske!«
Det kom helt bag på tillidsmand på Radio24syv Rasmus Mark Pedersen, da han lidt over 12 i dag fik at vide, at Mads Brügger gør comeback på radiokanalen – kun en måned efter han blev fyret.

I stedet for kanalchef får Mads Brügger titel af programchef og får Mikael Bertelsen ved sin side.

»Det er en endnu større overraskelse, end da Brügger blev fyret. Men jeg ser positivt på, at de har løst samarbejdsproblemerne. Mads Brügger har stået bag nogle af de mest nyskabende programformater på vores radio. Det er skønt, at vi kan få mere af det,« siger Rasmus Mark Pedersen.

Han håber, at ledelsen tager situationen alvorligt, og at de samarbejdsproblemer, der var i fortiden, forbliver i fortiden.

»Men det har jeg nu stor tiltro til. Når de laver sådan et unormalt træk, må de have snakket det godt igennem,« siger han.

Ledelsen i Radio24syv ser nu markant anderledes ud end for bare få måneder siden. Jørgen Ramskov er direktør og chefredaktør. Han har overtaget Suzanne Molls plads som øverste chef for nyhedsafdelingen, men de to chefer under hende har fået mere ansvar: Nyhedschef Jan Bjarke Mindegaard og magasinchef Inga Juul Vind.

I programafdelingen sidder Mikael Bertelsen og Mads Brügger igen – nu ikke med titler af kanalchefer, men programchefer.

Alle fire refererer til Jørgen Ramskov. Herudover vil Radio24syv finde en administrationschef, der kan løse mange af de administrative opgaver for Ramskov.

Digitalchef Patrick Damsted er også en del af ledelsesgruppen. Han har ansvaret for den tekniske side samt markedsføring.

Brügger oplever genansættelsen som en ny start. Blandt andet er der en mere klar struktur i ledelsen.

I meddelte Radio24syv, at kanalen får nyt slogan i stedet for Danmarks nye taleradio. Det nye slogan bliver "Højt til loftet – Radio24syv".

0 Kommentarer