Brügger og Bertelsen til Radio 24syv

Ledelsen på Radio 24syv er på plads efter ansættelsen af Mads Brügger og Mikael Bertelsen som kanalchefer.

Ledelsen på Radio 24syv er på plads efter ansættelsen af Mads Brügger og Mikael Bertelsen som kanalchefer.

Der blev fisket fra toppen i den kreative klasse, da radiodirektør Jørgen Ramskov skulle besætte de to stillinger som kanalchefer på Radio 24syv. Valget faldt på Mads Brügger og Mikael Bertelsen, der om nogen har præget 00'erne med kreative og til tider kontroversielle påhit i radio og tv.

»Jeg er utroligt stolt over, at vi kan præsentere to så erfarne og prisbelønnede programfolk, som radioens kommende kanalchefer. Mikael Bertelsen og Mads Brügger er indbegrebet af eftertanke, dybde, originalitet, humor og uforudsigelighed. Med dem i spidsen skulle der være en vis garanti for, at Radio 24syv kommer til at leve op til kravene om at levere nytænkende radio af høj kvalitet,« udtaler Jørgen Ramskov i en pressemeddelelse.

Mads Brügger har været ansat i DR siden 1996 og har blandt andet stået bag den kontroversielle dokumentar-serie "Det røde kapel" og julekalenderen "Yallahrup Færgeby". Mikael Bertelsen startede sin karriere på P4 i P1 og er kendt for en lang række tv- og radio-programmer i grænselandet mellem satire og alvor. Han var desuden programredaktør på DR 2 i 2003-2006.

Med disse ansættelser er ledelsen af den nye landsdækkende radiokanal komplet. Den vil bestå af Ramskov, Brügger og Bertelsen og hertil Susanne Moll som nyhedschef og stedfortrædende radiodirektør.

1 Kommentar

Martin Poulsen
9. MAJ 2011
Re: Brügger og Bertelsen til Radio 24syv
Mine forbilleder i DR. Det bliver et hårdt tab for Danmarks Radio - men en gevinst for den nye radio.