search

Brugerne piller ned

Kommentarer på hjemmesider skal sikre, at brugerne kan debattere og komme med nye ideer. Hos Ekstra Bladet gør brugerne mere end det. De piller historierne ned.

Kommentarer på hjemmesider skal sikre, at brugerne kan debattere og komme med nye ideer. Hos Ekstra Bladet gør brugerne mere end det. De piller historierne ned.

Agurkesæsonen er også nået til Rådhuspladsen. Ekstra Bladet har i dag en historie om, at to zoologiske haver køber heste til dyrefoder – heste som vel at mærke alligevel skulle aflives.

Rubrikken og underrubrikken lægger op til en typisk EB-historie, men når brugerne sætter tænderne i artiklen, bliver de skuffede. Det er nemlig ikke så slemt, og der bliver ikke rejst kritiske spørgsmål i historien.

Zoo fodrer løver med rideskoleponyer
Flere zoologiske haver tager imod gamle heste og udslidte rideskoleponyer og smider dem hele ind til løverne i fodringstiden

Manglen på en saftig historie, får brugerne til at reagere. De er opdraget til, at når underrubrikken er som den ovenstående, så er der tale om en kritisk historie, hvor de med fryd kan opleve en direktør eller en chef i rollen som Bambi på glatis.

Men ingen har skøjter på, og det skuffer brugerne så fælt, at de skriver kommentarer, der faktisk piller både rubrik og underrubrik ned.

"EB får det til at fremstå som om at der skulle være noget galt i at ponyerne kommer fra rideskoler."
Per Nielsen på ekstrabladet.dk

"Ja naturen er barsk, men fornuftig ide fra Zoo"
Bent Møller Jensen på ekstrabladet.dk

"Var det endnu et mislykket forsøg fra eb's side at høste lidt opmærksomhed? Det tror jeg vist nok."
Henning Hansen på ekstrabladet.dk

Kommentarer er i udgangspunktet en god ting, men har man kommentarer på en hjemmeside, skal man kunne tage de tæsk der følger med, og det kan Ekstra Bladet øjensynligt – ellers var kommentarerne nok slettet.

Læs artiklen på
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1032304.ece

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen