Brüchmann stopper som chefredaktør på B.T

Fra i morgen overtager Olav Skaaning Andersen roret fra Peter Brüchmann på B.T. Brüchmann starter eget firma, men skal fortsat skrive for avisen.

Fra i morgen overtager Olav Skaaning Andersen roret fra Peter Brüchmann på B.T. Brüchmann starter eget firma, men skal fortsat skrive for avisen.

B.T. omrokerer i chefredaktionen. Fra i morgen tidlig bliver det Olav Skaaning Andersen, der får det øverste ansvar på avisen. Han overtager tøjlerne fra Peter Brüchmann, der på sigt skal træde helt ud af chefredaktionen. Det skriver BT.dk.

»Jeg har valgt at sige op efter at have taget tilløb til det, der er mit livs modigste beslutning i længere tid. Jeg vil gerne fordybe mig i journalistik, og glæder mig til at kommentere på de emner og de personer, som danskerne taler om lige nu. Jeg glæder mig også til at kunne kombinere det med arbejdet med ledelse og strategi. Jeg har i 13 år lavet forandringsledelse i et benhårdt mediemarked og bilder mig ind, at jeg har noget at byde på,« siger Peter Brüchmann i en pressemeddelelse.

Peter Brüchmann bliver siddende i chefredaktionen, indtil avisen har fundet et nyt medlem. Men når den tid kommer, vil Peter Brüchmann stadig lave opgaver for avisen. Han vil permanent forlade B.T. 1. maj næste år, skriver BT.dk.

Læs Journalisten.dk's interview med Peter Brüchmann her.

0 Kommentarer