Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:28 28.12.2021 Anna Sol Jørgensen

Britisk tabloid-udgiver skal betale erstatning til hertuginde Meghan

Udgiveren bag den britiske tabloidavis The Mail on Sunday, Associated Newspapers, er efter flere høringer gået med til at betale erstatning til hertuginde Meghan for at have bragt et håndskrevet brev, hun havde skrevet til sin far.

Det skriver The Guardian.

Det er tre år siden, at hertuginden sagsøgte tabloid-udgiveren for i fem artikler at have udgivet uddrag fra brevet, som var ”personligt og privat”. En højesteretsdommer gav tidligere på året hertuginde Meghan medhold, uden at sagen skulle for retten.

Associated Newspapers ville ikke acceptere dommerens ord uden et retssag og sendte derfor en appel, som blev afvist tidligere på måneden, og udgiveren blev pålagt at skrive på forsiden af The Mail on Sunday, at hertuginden har vundet sagen.

Den skrivelse blev bragt nederst på forsiden af avisen den 26. december, og to minutter i midnat den 25. december blev den bragt på avisens hjemmeside. Begge henviser til en note på 64 ord, der henviser til dommerens resuméer. Det fremgår ikke, hvor stort et beløb udgiveren skal betale.

SENESTE NYT

Flere nyheder