Brian Mikkelsens spindoktor holdt 20 dage

Billy Adamsen nåede at være spindoktor for Brian Mikkelsen i 20 dage. Digtning i CV'et skabte debat om hans troværdighed.

Billy Adamsen nåede at være spindoktor for Brian Mikkelsen i 20 dage. Digtning i CV'et skabte debat om hans troværdighed.

Økonomi-og erhvervsminister Brian Mikkelsen skal igen ud at søge efter en personlig rådgiver, efter hans nye spindoktor, Billy Adamsen, har sagt op efter bare 20 dage på posten. B.T. skiver i dagens avis, at Billy Adamsen tilsyneladende pyntede på sit CV.

I en kopi af CV'et står der, at han skulle have været spindoktor for Mogens Lykketoft i 1996 og 1997, og han bryster sig også af at være rådgiver af Tony Blairs toprådgivere, som blandt andet skulle "udgøre fundamentet i den eurokampagne, som Tony Blair har sat i gang før sommer 2003", hedder det i CV'et.

Det kan Mogens Lykketoft ikke nikke genkendende til:

»Det minder mig om lirekassemanden, der stod og spillede i Musikkonservatoriets gård. Professorerne blev hurtigt træt af denne musiceren og bad ham gå udenfor. Hvilket straks fik lirekassemanden til at gå ud og sætte et skilt på sin lirekasse med påskriften "udgået fra Musikkonservatoriet", « siger han.

Også rollen som rådgiver for Tony Blairs kampagne hersker der tvivl om. Billy Adamsen skriver i hvert fald ikke jobbet på i sit engelske CV.

Sidste uge fik Billy Adamsen ørene i maskinen for nogle gamle, medietrynende breve fra sin tid som personlig rådgiver for Poul Nyrup Rasmussen. Billy Adamsen begrunder sin afgang med, »et ønske om frie hænder til at give sin version af sagen«, skriver B.T.

1 Kommentar

Michael Bjørnbak Martensen
22. DECEMBER 2010
Re: Brian Mikkelsens spindoktor holdt 20 dage

Billy Adamsen forsøgte, at sælge kræftoverlevelse - men i London kendte de ikke noget til hans firma.

http://halskraeft.blogspot.com/2008/12/london-what-are-you-hiding.html 

 Efter min tur til London lukkede sitet.  Et år senere blev firmaet opløst uden at aflægge regnskaber.