search

Breaking news

SEXGAL AVISREDAKTION AFSLØRET:HAR PÆDOFIL SKRIFT PÅ ALLE SINE COMPUTERE

SEXGAL AVISREDAKTION AFSLØRET:
HAR PÆDOFIL SKRIFT PÅ ALLE SINE COMPUTERE

Det forlyder netop nu, at B.T.'s redaktion er lukket, og alle computere skal igennem et teknisk gennemsyn og udrensning, efter at det har vist sig, at den pædofile skrift Gill Sans ligger på alle avisens computere.

"Der ligger sandsynligvis ikke nogen ond hensigt bag," vurderer sikkerhedsanalytiker Niels Hansen, "Gill Sans er standardtilbehør i de fleste moderne computere."

Skandalen kommer, efter at avisen fredag den 16. oktober beskyldte hjælpeorganisationen Red Barnet for, at deres logo er designet af en pædofil. Det viser sig nu, at det kun var toppen af isbjerget. Den pågældende skrifttype er en af verdens mest udbredte. "Den findes alle vegne," vurderer skrifteksperten Pernille Larsen.

Men B.T. fjerner alligevel skriften fra alle sine computere. "B.T. fører kampagne mod pædofili, og så kan de ikke samtidig ligge inde med en skrift, de selv anklager for at have forbindelser til pædofile," vurderer medieanalytiker Mikkel Sørensen. "Så ville avisen jo helt miste sin troværdighed."

I kølvandet på sagen har B.T.'s chefredaktør også måttet skaffe sig af med sin elskede gamle Folkevogn, der jo blev designet på samme tid som Gill Sans af nazisterne. "Sådan en sammenknytning kan avisen ikke leve med," vurderer han.

Aktionen på B.T. er antagelig kun første skridt i en langt mere omfattende udrensning af den pædofile skrift på alle landets computere, som B.T.'s lynchredaktion nu forbereder en kampagne for. "Skoler og organisationer, der har med børn at gøre, gør klogt i straks selv at gå i gang med at fjerne Gill Sans fra deres computere og skriftlige materiale," vurderer politisk kommentator Kamilla Olsen.

Du kan også selv gøre noget. "Åbn skriftmappen i din computers systemmappe og slet Gill Sans fra din skriftsamling, så kan du i hvert fald ikke beskyldes for noget," vurderer chefen for politiets pædofilienhed, Hans Nielsen. "Hvis du vil være fuldstændig sikker, kan du også gå din bogsamling igennem og kassere de bøger, hvor der er brugt Gill Sans," vurderer han videre.

– Ole Stig Andersen, redaktør, Sprogmuseet.dk

Breaking News

SEXGAL AVISREDAKTION AFSLØRET:HAR PÆDOFIL SKRIFT PÅ ALLE SINE COMPUTERE
Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen