Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:43 04.06.2021 Anna Sol Jørgensen

Brancheorganisationen Kreativitet og Kommunikation skal have ny direktør

Tine Aurvig-Huggenberger, direktør i brancheorganisationen Kreativitet og Kommunikation, fratræder sin stilling fra januar 2022.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

”Det har ikke været en nem beslutning, men livet leves kun én gang. Tiden er lige nu den helt rigtige til at gå i gang med at udleve drømme og opfylde nye ambitioner. Min mand Karl og jeg stopper samtidig, og der er så mange ting, vi gerne vil gøre sammen. Nu skal jeg skrive, jeg vil læse filosofi, lave samtalesaloner, og så vil jeg genoplive mit eget rådgivningsfirma,” siger Tine Aurvig-Huggenberger i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen beklager beslutningen og indleder de kommende uger arbejdet med at identificere foreningens nye direktør.

SENESTE NYT

Flere nyheder