Bortvist direktør får yderligere opbakning

Bestyrelsesmedlem i 365 Media Scandinavia Hermann Haraldsson giver nu fuld opbakning til virksomhedens bortviste direktør, Svenn Dam.

Bestyrelsesmedlem i 365 Media Scandinavia Hermann Haraldsson giver nu fuld opbakning til virksomhedens bortviste direktør, Svenn Dam.

Fra en lufthavn i Egypten giver bestyrelsesmedlemmet i 365 Media Svandinavia og direktør i Brøndby IF Hermann Haraldsson sin fulde støtte til den bortviste direktør Svenn Dam.

»Svenn Dam har været i spidsen for 365 Media Scandinavia, og han har styret virksomheden på en utroligt sober og anstændig måde. Derfor er jeg dybt forundret over, at han er blevet bortvist,« siger Hermann Haraldsson til Journalisten.dk.

Dermed er han enig med Morten Nissen Nielsen, som tidligere i dag, torsdag den 11. september, kaldte Svenn Dam for 100 procent loyal.

Selv om Hermann Haraldsson har været væk fra Danmark i en uges tid, har han alligevel hørt om det nu halvhemmelige dokument, som angiveligt viser, at lukningen af Nyhedsavisen skulle komme Morten Lund økonomisk til gode. Et dokument, som er så betydningsfuldt, at Svenn Dam blev bortvist. Alligevel kender Hermann Haraldsson ikke sagen i detaljer.

»Jeg kender ikke årsagen til, hvorfor Svenn Dam er blevet bortvist. Men helt ærligt har jeg ikke fantasi til at forestille mig, at han har gjort noget, der kan give anledning til en bortvisning,« siger Hermann Haraldsson.

I går skrev Journalisten.dk, at 365 Media Scandinavia ikke er gået konkurs. På baggrund af de oplysninger udtalte Hermann Haraldsson til Berlingske Business:

"Det er sådan set meget enkelt. Bestyrelsen skrev KUN under på regnskabet, hvis der var et bindende tilsagn om tilførsel af kapital til driften året ud. Det tilsagn består vel stadig, fordi det var et tilsagn om kapital til 365 Media Scandinavia, som ikke er gået konkurs," sagde Hermann Haraldsson.

2 Kommentarer

Victor Szulc
15. SEPTEMBER 2008
Re: Bortvist direktør får yderligere opbakning

Som tidligere journalist på Nyhedsavisen, kan jeg kun sige: Johny, kors hvor er du snotdum...

Iøvrigt ville jeg anbefale dig et andet sted, at give los for bodega-terminologien... Som f.eks den lokale bodega...

Johny Ottesen
11. SEPTEMBER 2008
Re: Bortvist direktør får yderligere opbakning

dette beviser blot endnu engang at Morten Lund på ingen måder er til at stole på

 alene hans kolde og ligegyldige holdning på informations mødet mandag morgen og hans krokodille tårer er til at brække sig over

 

giv mig endelig 3 min og et alubat alene med den klaphat og han skal få sig en huskekage han ALDRIG glemmer