Børsen udvider klima-satsning

Dagbladet Børsen sprang i januar ud som miljøavis. Nu øger avisen sit fokus på klimaet.

Dagbladet Børsen sprang i januar ud som miljøavis. Nu øger avisen sit fokus på klimaet.

Erhvervslivets stigende interesse for miljødebatten og klimaændringer fik i starten af året Dagbladet Børsen til at satse på miljøet. Avisen lancerede et helt nyt ugentligt klimatillæg, som har vist sig at være en stor succes.

Nu skrues der så atter op for det journalistiske fokus på klimaet. Denne gang med fokus på den mere forbrugerorienterede side og med titlen "Grønne Hjem".

»Grønne Hjem bliver en del af det eksisterende tillæg, og vi holder ikke op med at skrive om erhvervslivet og klima og miljø. Men vi tilfører paletten noget nyt,« siger Jesper Mulbjerg, der er redaktør af Børsen Klima.

Han understreger, at der ikke bliver tale om et forbrugerblad.

»Ligesom vi hidtil har lavet Børsen Klima uden at være moraliserende og hellige, så vil vores vinkel i Grønne Hjem også være at anvise løsninger. Det har vi gjort i forhold til virksomheder, der står med klima-problemer, og det gør vi også i vores forbrugerorienterede miljøhistorier. Det handler om at gå praktisk til problematikken,« siger Jesper Mulbjerg til Journalisten.dk og tilføjer, at Børsen naturligvis vil forholde sig kritisk og se på ”tossede” miljøregler og bureaukrati.

Den ny version af Børsen Klima er på gaden i overmorgen den 10. september.

 

0 Kommentarer