Børsen nedlægger debatforum

Børsens særlige diskussionsforum for unge om erhverv, politik og finans nedlægges efter blot fem måneder. Stifter er meget overrasket over beslutningen.

Børsens særlige diskussionsforum for unge om erhverv, politik og finans nedlægges efter blot fem måneder. Stifter er meget overrasket over beslutningen.

Der blev ellers gjort god reklame for ungdomssitet Finansforum med den 16-årige Nicholas Weiling i spidsen, da det blev lanceret i midten af september:

"Borsen.dk lancerer i dag et spændende nyt tiltag for unge interesseret i finans og erhvervsliv – Finansforum. Det er et diskussionsforum for unge, hvor man kan diskutere alt, hvad der har med erhvervslivet at gøre – lige fra finans over aktier, reklamebranchen, ledelse, IT og karriere," hed det blandt andet.

Og for at kickstarte sitet havde man bedt flere erhvervsfolk og politikere om at bidrage til debatten – heriblandt Anders Eldrup, Stine Bosse og Mogens Lykketoft.

Men nu er det slut. Torsdag i sidste uge fik Nicholas Weiling besked på, at Børsen havde opgivet sitet – hvilket så i dag fremgår af hjemmesiden.

Begrundelsen lyder, at der ikke har været tilstrækkeligt med besøgende, og at det ej heller har levet op til formålet.

Debatredaktør Christopher Arzrouni uddyber det over for Journalisten.dk:

2Finansforum var et filantropisk projekt, hvor frivillige kræfter skulle etablere et sted, hvor unge kunne lære noget om økonomi, penge m.m. Børsen lagde server til, men bortset fra det skulle initiativtageren Nicholas Weiling stå for at få folk til at skrive til det. Det var derfor ikke et projekt, som havde noget med Børsens redaktion at gøre," siger han og fortsætter:

"Vi har konstateret, at Finansforum ikke var særlig besøgt, og at artiklerne på sitet ikke var specielt rettet mod unge. Derfor mener vi ikke, at formålet var opfyldt."

Men om lukningen siger Nicholas Weiling:

"Jeg er meget overrasket over deres beslutning. Men det handler om at komme videre, og heldigvis er der flere interesserede. Så der vil komme en løsning."

0 Kommentarer