Borgmester: Helsingør Dagblad er en utroligt irriterende avis

Borgmester i Helsingør kommune Per Tærsbøl håber, at byens lukningstruede avis Helsingør Dagblad klarer krisen - selv om han ikke altid har været enig med avisen.

Borgmester i Helsingør kommune Per Tærsbøl håber, at byens lukningstruede avis Helsingør Dagblad klarer krisen – selv om han ikke altid har været enig med avisen.

"Jeg er så tit blevet helt vildt tosset på Helsingør Dagblad, fordi der har stået noget, som jeg har været helt uenig i. Så har jeg løftet røret og ringet til redaktøren og taget et ordentligt skænderi. Men selv om jeg nok er den, der igennem tiderne er blevet skældt mest ud på avisens sider for alt muligt, så ville være jeg utroligt ked af det, hvis Helsingør Dagblad lukkede," siger Per Tærsbøll til Helsingør Dagblad i dag.

Avisen er tvunget til at spare 2,5 millioner kroner, og med mindre de ansatte finder en bedre løsning inden i morgen, vil det betyde, at fem-otte ud af 14 medarbejdere mister deres job. Det kan betyde, at avisen i sidste ende må dreje nøglen om.

»Vi er målløse over forslaget. Og mange har svært ved at se, hvordan vi kommer videre … der er jo grænser for, hvor få journalister man kan klare sig med,« sagde tillidsrepræsentant Kirsten Moth til Journalisten.dk tirsdag den 18.

Borgmester Per Tærsbøl synes, det vil være sørgeligt, hvis byen mister sin avis

"Det vil simpelthen være en del af Helsingørs sjæl og identitet, der så forsvandt, så jeg håber ikke, at det nogensinde sker," siger han til Helsingør Dagblad.

Læs hele artiklen her.

0 Kommentarer