Bokkenheuser retur til Newsweek

Redaktøren og værten på Radios 24syv-programmet 'Globus', Louise Bokkenheuser, dropper jobbet på Berlingskes radiostation. Hun skal i fremtiden udvikle Newsweek på "flere platforme".

Redaktøren og værten på Radios 24syv-programmet 'Globus', Louise Bokkenheuser, dropper jobbet på Berlingskes radiostation. Hun skal i fremtiden udvikle Newsweek på "flere platforme".

Fem måneder. Så lang tid nåede Louise Bokkenheuser at være vært og redaktør på Radio24syv. Hun forlader nu Berlingskes public service-radio til fordel for sin tidligere arbejdsplads, Newsweek.

»Det er med tungt hjerte, at jeg forlader Radio24syv efter fem hæsblæsende måneder. At være med til at starte et så ambitiøst program som Globus og være del af en nyhedsredaktion, der tager udlandsdækningen så seriøst, har været en fantastisk oplevelse, og det glæder mig, at jeg stadig kan være tilknyttet radioen som kommentator fra New York,« siger Louise Bokkenheuser i en pressemeddelelse ifølge Mediewatch.

På Newsweek skal Louise Bokkenheuser sammen med chefredaktør Tina Brown udvikle magasinet på flere platforme.

Trods det nye job i New York fortsætter Louise Bokkenheuser tilknytningen til Radio24syv.

»Louise Bokkenheuser vil fremover være tilknyttet Radio24syv og indgå i nogle nye spændende programmer, som vi ikke lige nu kan løfte sløret for. Så på den måde vil Louise fortsat være en del af Radio24syv,« siger chefredaktør Suzanne Moll.

Hun fortsætter.
»Vi har hele tiden vidst, at Louise kun var til låns. Hun har været med til at give Radio24syv det internationale udsyn, vi skal have. Med hendes baggrund og kontakter i det amerikanske mediemiljø ville det være et spørgsmål om tid, før hun vendte tilbage. Tina Brown er et af mine store forbilleder, og det bliver spændende at se, hvad de to seje damer kan udrette.«

Ifølge Mediawatch er det endnu ikke besluttet, hvornår Louise Bokkenheuser for sidste gang skal være vært på Globus.

1 Kommentar

Nels Sørensen
10. FEBRUAR 2012
Re: Bokkenheuser retur til Newsweek
Som – indrømmet, kun sporadisk – lytter til 24/7, har Louise Bokkenheusers program, i kontrast til den megen tomgangspludren, som kanalen ellers byder på, været en oase af viden, seriøsitet, kompetence. Det er ikke kun et tab for stationen, at hun "moves on", men også for lytterne.

Men god vind til hende!