Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:42 14.04.2021 Christian Lindhardt

Børsen undersøger sig selv i sag om mulig snyd med coronastøtte

Adm. direktør og chefredaktør for dagbladet Børsen Bjarne Corydon har valgt at igangsætte en ekstern advokatundersøgelse, som skal afklare, om forudsætningerne for Børsens ansøgning om coronastøtte i 2020 har været fuldt korrekte. Det skriver Børsen i en pressemeddelelse.

”Jeg blev søndag aften den 11. april af en whistleblower gjort bekendt med oplysninger, som desværre rejser tvivl ved, hvorvidt opgørelsen af Børsens coronarelaterede omsætningstab til fulde har været korrekt. Det er viden, som jeg ikke har været bekendt med før, og som jeg tager meget alvorligt. Jeg har derfor bedt advokatfirmaet Plesner om at foretage en ekstern, objektiv undersøgelse af forløbet og sagens substans,” siger Bjarne Corydon.

Børsen oplevede som mange andre medier, at annoncesalget blev hårdt ramt særligt i de første måneder efter nedlukningen af Danmark 11. marts 2020. Avisen fik på den baggrund i november udbetalt 12,8 mio. kr. i fra hjælpepakken målrettet danske medier. Potentielt kan en mindre del af dette beløb være udbetalt for meget.

SENESTE NYT

Flere nyheder