Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:39 08.02.2024 Sebastian Goos

Børsen øgede omsætningen

Børsen øgede omsætningen

Jens Bangsbo

Trods generelt hårde tider i mediebranchen formåede Børsen i 2023 at levere et år med øget omsætning og et lidt større overskud end i 2022.

Det fremgår af Børsens årsregnskab og en pressemeddelelse.

Nettoomsætningen landede på lige over 324 millioner kroner, hvilket var en forbedring på godt 8,4 millioner kroner i forhold til året før. Derudover viser regnskabet et overskud før finansielle poster (EBIT) på 51,6 millioner kroner.

Selv om Børsen ligesom øvrige medier har oplevet et fald på annonceomsætningen, blev faldet opvejet af en vækst i abonnementsindtjeningen samt på Børsen Uddannelse og på Børsens Partnerskaber, viser regnskabet. På sidstnævnte område kan virksomheder mod betaling blive ”partnere” på Børsens journalistik.

I regnskabet forventer Børsen, at de kommende år vil byde på en samlet omsætningsvækst på 2-5 procent i 2024.

I en pressemeddelelse udtaler direktør Bjarne Corydon:

”I 2024 fortsætter den meget hastige digitalisering af vores omsætning. Vi skal ligesom de andre store medier tilpasse os et fald i mediestøtten og leve med grundlæggende usikkerhed, både når det gælder omkostningsinflation og makrovilkår i økonomien. Bl.a. derfor vil også 2024 blive et år med løbende omstilling og udvikling. Vi regner imidlertid med fortsat vækst i vores abonnementsindtægter via endnu flere betalende læsere”.

SENESTE NYT

Flere nyheder