Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:44 28.09.2023 Morten Bjerregaard

Børsen foretager ledelsesrokade

Børsen foretager ledelsesrokade

Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Dagbladet Børsen har i dag foretaget en ledelsesrokade, oplyser mediet til Journalisten.

Det betyder, at Louise Vogdrup-Schmidt og Jesper Kongskov bliver nye nyhedschefer. Claus Skovhus, der tidligere var nyhedschef, bliver redaktionschef med ansvar for den journalistiske linje og udvikling, og Jens Kristian Lai, der tidligere også var nyhedschef, bliver redaktør for Børsen Ledelse og Børsen Pro Selvstændig.

Sidste del af rokaden omhandler Morten Jaspar, der tidligere var souschef på virksomhedsredaktionen, som nu bliver ny redaktør for virksomhedsredaktionen.

”Vi sætter et nyt og stærkt ledelseshold i redaktionen. Det primære formål er, at vi skal levere et endnu skarpere digitalt produkt, hvor vi blandt andet kommer tidligere i gang om morgenen for at servicere vores voksende digitale læserskare endnu bedre i morgentimerne. Og vi skal prioritere vores satsninger endnu mere klart i nyhedsbilledet med ansvarlig, faktabaseret journalistik til alle, som vil forstå det væsentligste,” udtaler Nikolaj Sommer, der er chefredaktør og nyhedsredaktør på Børsen.

Børsens redaktionsledelse udgøres fremover af Nikolaj Sommer (chefredaktør og nyhedsdirektør), Mette Winkler (digital engagementschef), Louise Vogdrup-Schmidt (nyhedschef), Jesper Kongskov (nyhedschef) og Claus Skovhus (redaktionschef).

SENESTE NYT

Flere nyheder