Blog: TV 2-skandale bør prøves ved retten

Rigsrevisionens rapport om den økonomiske og ledelsesmæssige skandale på TV 2 er så barsk en kritik af nogle få personer fra den tidligere direktion og bestyrelse, at den kan læses som en egentlig domfælelse.

Rigsrevisionens rapport om den økonomiske og ledelsesmæssige skandale på TV 2 er så barsk en kritik af nogle få personer fra den tidligere direktion og bestyrelse, at den kan læses som en egentlig domfælelse. Derfor bør den prøves ved en domstol, skriver medierådgiver Kai Højvang i sin faste blog på Borsen.dk.

Han hæfter sig blandt andet ved, at den tidligere konstituerede direktør anklages for at have indgået en række aftaler med tredjepart, som enten var ufordelagtige for TV 2, eller som virkede umotiverede i forhold til TV 2's forretningsmæssige interesser.

"Generelt er der tale om så mærkværdige og påfaldende anklager og et så betydeligt anslag mod den pågældendes omdømme og respektabilitet, at han i respekt for almene retsprincipper må gives en chance for at forsvare sig i forhold til Rigsrevisionens anklageskrift," skriver Kaj Høivang.

Hele bloggen kan læses her.
 

0 Kommentarer