Bladet Helse solgt for fem mio. kr.

Efter alvorlige økonomiske problemer og betalingsstandsning er Helse nu solgt til nyt aktieselskab. Web-tv skal revitalisere bladet.

Efter alvorlige økonomiske problemer og betalingsstandsning er Helse nu solgt til nyt aktieselskab. Web-tv skal revitalisere bladet.

Det gamle sundhedsmagasin blev i dag reddet. Et nyt aktieselskab tager over og vil sikre udgivelsen, oplyser direktør Klaus Legau i en pressemeddelelse.

Ny ejer er 'Helse – Active Living A/S', der er ejet af Jull Jørgensen Holding, Forlaget Ny Videnskab og Kommunikationshuset Vermø A/S. Til sammen har de betalte omkring 5 mio. kr. for bladet og de dertilhørende aktiviteter.

Blandt nye tiltag bliver web-tv samt et nyt såkaldt 'Helse-råd', der skal sikre en fortsat høj sundhedsfaglig redaktionel profil. Samtidig indtræder tv-journalisten Frode Munksgaard i redaktionen.

I forbindelse med salget var der angiveligt stor interesse for at købe Helse.

1 Kommentar

Lene Juel
11. SEPTEMBER 2011
Re: Bladet Helse solgt for fem mio. kr.

Den sidste tid har jeg spekuleret på om jeg da ikke snart fik tilsendt Helse, som jeg abonnerer  på. fik mig så i dag taget sammen til at gå ind på Helses hjemmeside og hvad ser jeg, bladet er gået konkurs, har intet hørt om det, men så kan jeg da godt forstå jeg ikke modtager noget.

Håber det bliver udgivet igen , for jeg læser altid bladet og der er altid noget godt i og noget man kan blive klogere af.