Bestyrelsesformand beklager Grarups afgang

Bestyrelsesformand Michael Christiansen beklager mediedirektør Lars Grarups afsked med DR og giver ham rosende ord med på vejen.

Bestyrelsesformand Michael Christiansen beklager mediedirektør Lars Grarups afsked med DR og giver ham rosende ord med på vejen.

I weekenden meddelte Lars Grarup, at han ikke kunne se sig selv som mediedirektør i DR's nye struktur og valgte derfor at forlade DR. Det har ikke været muligt at få et interview med bestyrelsesformand Michael Christiansen, men i en mail udsendt af DR's kommunikationsafdeling skriver han:

"Lars Grarup har haft kolossal stor betydning for DR i en årrække. Han har stået i spidsen for en vellykket modernisering af programstrategien, introduktionen af ny teknologi og for oprettelsen af nye kanaler.

DR's bestyrelse har efter indstilling fra generaldirektøren besluttet en større ændring af DRs struktur. I den forbindelse besluttede man at opretholde stillingen som mediedirektør med et justeret indhold. En stilling, som bestyrelsen fortsat ønskede beklædt af Lars Grarup. Det er derfor med stor beklagelse, at jeg har modtaget oplysningen om, at Lars Grarup ikke kan se sig selv som mediedirektør i den nye organisation, og at han derfor ønsker at forlade DR. Det er et tab for DR, at han har truffet denne beslutning."

0 Kommentarer