Beslutning om feriebolig i København

Journalisternes Ferieforening indkalder nu til ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal stemmes om den første feriebolig i København.

Journalisternes Ferieforening indkalder nu til ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal stemmes om den første feriebolig i København.

Der blev talt om både kupforsøg og kupmagere, da kredsformændene i Dansk Journalistforbund for et par måneder siden foreslog Journalisternes Feriefond at investere i en fast feriebolig i København.

Siden udviklede sagen sig til et oprør mod Ferieforeningen. Provinsens folk fik nok af 'københavnernes arrogance', og kredsformændene startede derfor en underskriftsindsamling, hvor de krævede at få den ønskede feriebolig i København. I alt 230 underskrifter blev sendt af sted. Formanden for Ferieforeningen, Jørgen Bache, var i første omgang målløs over kravet fra kredsene, men kom dem dog siden i møde.

Og nu har bestyrelsen for Journalisternes Ferieforening så besluttet at indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Datoen er onsdag den 27. august. klokken 17.

»Vi ser frem til at møde både de aktive medlemmer, der er interesseret i en lejlighed i København, men naturligvis også de medlemmer, der har en anden prioritering end en lejlighed i København,« siger Jørgen Bache med tilføjelsen: »Det er altid godt med en fornuftig dialog, hvor alle synspunkter kan komme frem.«

Det er endnu ikke fastlagt, hvor mødet skal finde sted. Den ekstraordinære generalforsamling vil blive annonceret i Fagbladet Journalisten, og her vil det også fremgå, hvor mødet skal finde sted.

 

0 Kommentarer