Berømt tv-stjerne: Traditionelt tv uddør

Seerne flygter fra amerikansk tv. Det samme gælder annoncepengene. Nu kommer meldingen oven i købet fra selveste Jay Leno: Traditionelt tv uddør.

Seerne flygter fra amerikansk tv. Det samme gælder annoncepengene. Nu kommer meldingen oven i købet fra selveste Jay Leno: Traditionelt tv uddør.

Ifølge Business.dk har Jay Lenos eget nye show premiere om kort tid. I den forbindelse har han over for den amerikanske presse erklæret, at tv er på vej til at forsvinde som det store fælles medie.

For måden at se og forbruge tv på er under hastig forandring. De færreste gider længere sidde og vente på et bestemt tv-show. De vil selv bestemme og styre, og derfor er traditionelt tv på vej til at forsvinde, lyder det fra den 59-årige tv-stjerne.

I gennemsnit har de traditionelle reklamefinansierede amerikanske tv-stationer tabt omkring 25 procent af seerne over de seneste tre år.

Jay Lenos nye show havde premiere i aftes.

1 Kommentar

JACK RANK
11. JANUAR 2010
Re: Berømt tv-stjerne: Traditionelt tv uddør

Naturligvis er det totalt tidsspilde at se tv på den almindelige måde, men samtidig er seerne total uvidende eller tv-idioter at betale ca. kr 5000 årligt fra d.1/4 2010 hvor alle antenneforeninger sætter prisen op i forhold til ´HD digitale kanaler.

Vejen til et bedre og rigt  liv med masser af "Nu & Her" oplevelser er at finde specifikke programmer ved tv søgning på nettet.

Som 65 årig er jeg helt up to date med computerteknologi og lever jeg som en 20 årig ved ikke at sidde foran et tv i mange timer og spise sig fed i chips og burger, men fik råd til en lækker sauna for de penge jeg sparede på antenneforeningen så vennerne og veninderne og jeg virkelig kan sludre på gammeldags facon, men nu har jeg gratis internet tv, samt alt gratis som de danske HD kanaler som vi alle betaler for via licensen, her benytter jeg en (T) antenne+et mpeg4 tv/ eller box samt satantenne så der der ca.4000 sat kanaler til rådighed som er total gratis. Jeg bruger kun sat kanalerne hvis jeg søger en spec boksekamt eller anden sport som i andre betaler dyrt for, så se at opsige jeres antenneforening og lev livet