Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:43 03.12.2021 Kerstin Bruun-Hansen

Berlingskes vinanmelder Søren Frank modtager fransk hæderspris

Berlingskes vinanmelder Søren Frank modtager fransk hæderspris Berlingskes mad- og vinanmelder Søren Frank . Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Berlingskes mad- og vinredaktør, Søren Frank, blev torsdag udnævnt til ridder af den franske ridderorden Mérite Agricole på den franske ambassade i København. Det skriver Berlingske.

Søren Frank har i årtier skrevet om mad og vin og ofte om de franske specialiteter, og han modtager prisen for at forstå den franske kultur og den særlige kærlighed til vinen og maden.

”Du er mere end anmelder, men også en madreporter, der med stort held har formidlet det franske køkken og landbrug med stor balance og research,” sagde ambassadør Caroline Ferrari, da hun tildelte Søren Frank prisen.

Tidligere modtagere af ordenen, der blev stiftet i 1883 af det franske landbrugsministerium, tæller blandt andre Prins Henrik og Claus Meyer.

På henvendelse fra Berlingskes redaktion har Søren Frank bedyret, at de fremover ikke er tvunget til at kalde ham Ridder Frank eller Chevalier Frank. Men de må godt.

SENESTE NYT

Flere nyheder