Berlingske satser på erhvervsmagasin – igen

Innovation, Berlingskes nyeste tillæg til de små erhvervsdrivende, følger i fodsporene på Nyhedsmagasinet og Erhvervsbladet.

Innovation, Berlingskes nyeste tillæg til de små erhvervsdrivende, følger i fodsporene på Nyhedsmagasinet og Erhvervsbladet.

Først måtte Berlingske Nyhedsmagasin opgive at eksistere som selvstændigt blad, og i sommer lukkede så Erhvervsbladet ned efter dramatisk oplagsnedgang. Men nu giver Berlingske erhvervsstoffet endnu et forsøg. Innovation hedder den nye satsning, der har premiere i avisen i morgen.

Erhvervsbladet rettede sig specifikt mod små og mellemstore virksomheder, og Innovation vil også beskæftige sig med det, de i en pressemeddelelse kalder »underskoven af nye virksomheder«. Tillægget vil i høj grad rette sig mod iværksættere, der går med tanker om at starte sin egen virksomhed.

Innovation får en velkendt redaktør. Det bliver Morten Asmussen, der også var redaktør for det nu hedengangne Erhvervsbladet.

"Vores ypperste ambition er at blive nær ven og nødvendig sparringspartner med hele den del af det danske erhvervsliv, som er i vækst og udfordrer de gammelkendte måder at drive forretning på. Vi vil levere inspiration og indsigt til udviklingen af dansk erhvervsliv," siger Morten Asmussen i en pressemeddelelse.

Innovation udkommer første gang i morgen som tillæg til Berlingske Business.

0 Kommentarer