Berlingske sætter navn på nyt sportssite

Det Berlingske Officin lancerer sit nye sportssite på adressen Sporten.dk den 1. juni.

Det Berlingske Officin lancerer sit nye sportssite på adressen Sporten.dk den 1. juni.

I forbindelse med sammenlægningen af sportsredaktionerne på Berlingske Tidende, B.T. og Urban satser officinet også på at blive bedst på nettet:

»Målet er, at Sporten.dk simpelthen bliver det nye hjem på nettet for brugeren, der vil vide alt om sport. Vi kan som intet andet dansk medie levere tæt, tæt sportsdækning fra hele landet – og med sammensmeltningen af de tre nuværende sportsredaktioner på B.T., Berlingske og Urban bliver vi en ekstremt muskuløs spiller på markedet,« skriver koncernchef Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse.

Det Berlingske Officin lover blandt andet liveopdatering på internationalt niveau med en hidtil uset detaljeringsgrad, kommentarer og blogs fra sportens største profiler og eksperter, resultatservice og livescore i langt mere detaljeret form end hidtil set samt et aktivt sportscommunity med brugere i fokus.

Som Journalisten.dk skrev i sidste uge, er Jacob Staehelin udnævnt som leder af den fælles sportsredaktion – herunder også Sporten.dk. Han flankeres af Flemming Fjeldgaard, B.T., og Jesper Dahl Caruso, Berlingske Tidende.

0 Kommentarer