Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:58 05.10.2022 Anna Sol Jørgensen

Berlingske opruster på undersøgende journalistik med kort aftræk

Afdækningen af FE-sagen og historierne om mistede opkald til 112. Den type historier skal der i fremtiden gerne komme flere af fra Berlingskes side.

Det siger Kasper Krogh, redaktionschef for Berlingskes indlandsredaktion, der fremover får sin egen lille graverredaktion bestående af Christian Birk og Mie Louise Raatz.

”De får lidt kortere aftræk på nogle ting end gravergruppen, men med et klart ønske om, at vi kan lave god undersøgende journalistik fra Indland. Som eksempler er der FE-sagen og 112-historierne. Sådan noget skal der meget gerne komme mere af fra Indland,” siger han.

Berlingske ansatte tidligere på året en stribe nye nyhedsjournalister, der skal tage sig af den hurtige nyhedsdækning på dagen. Det har ifølge Kasper Krogh givet plads til, at det også er muligt for journalisterne på Indland at blive taget ud af nyhedsdækningen for at kaste sig over en historie, der kræver lidt mere tid.

Berlingskes undersøgende redaktion får et nyt medlem fra 1. januar, hvor Jens Anton Bjørnager rykker fra Indland. Han overtager pladsen efter Helene Kirstine Holst, så den undersøgende redaktion også fremover består af fem journalister.

SENESTE NYT

Flere nyheder