Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:45 29.06.2022 Anna Sol Jørgensen

Berlingske opruster på debatstof med ny redaktør og journalist

Berlingske opruster på debatstof med ny redaktør og journalist

Den nye kronikredaktør skal udvælge og indhente kronikker, som sætter dagsorden. Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Debatredaktionen hos Berlingske får flere muskler i løbet af de kommende måneder, hvor redaktionen bliver udvidet med en kronikredaktør og en debatjournalist mere.

Det skriver Berlingske.

Stillingen som kronikredaktør er nyoprettet, og det bliver Anne Sofie Allarp, der kommer til at varetage den stilling fra 1. september. Anne Sofie Allarp er jurist, forfatter, podcastvært og kommentator og bliver af avisens debatredaktør, Pierre Collignon, beskrevet som ’en af Danmarks skarpeste og velskrivende debattører’.

”Hun har dyb indsigt i den danske og internationale debat, og hun har en fremragende evne til at forstå vor tids mest afgørende brudflader. Anne Sofie vil uden tvivl kunne sikre vores kronikker mere slagkraft, og hun vil også selv interviewe og iscenesætte debatter,” siger Pierre Collignon til Berlingske.

Christian Foldager, cand.mag. i historie og samfundsfag, bliver debatjournalist fra 1. august og kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos Rostra Kommunikation og Research.

SENESTE NYT

Flere nyheder