Berlingske og Folketinget har skrevet under

Chefredaktør Jens Grund er glad for, at Berlingske Nyhedsbureau har fået papir på sin første eksterne kunde.

Chefredaktør Jens Grund er glad for, at Berlingske Nyhedsbureau har fået papir på sin første eksterne kunde.
Skålet i champagne blev der ikke, men Jens Grund, chefredaktør på Berlingske, er alligevel en glad mand. I dag har Berlingske Nyhedsbureau (BNB) og Folketinget endelig fået papir på hinanden.

»Vi skrev under her i Pilestræde, hvorefter vi sendte kontrakten over til Folketinget, så de også kunne skrive under. Det er vores første eksterne kunde, og vi er meget stolte over, at vi er blevet leverandører til de folkevalgte,« siger Jens Grund til Journalisten.dk.

Med fare for at blive arresteret af kliche-politiet… Jens Grunds glæde skinner gennem telefonen.

»Lige som journalister er politikere nyhedsjunkies, og fra 1. januar er vi klar til at give dem nyheder hele døgnet rundt. Det bliver spændende.«

I forbindelse med indgåelsen af kontrakten har flere politikere skældt ud over, at BNB – og ikke Ritzau – fik kontrakten. Det tager Jens Grund med ophøjet ro:

»Folketinget har brugt Ritzau i mange år, så det er klart, at der kommer noget urolighed, når der sker noget nyt. Min fornemmelse er dog, at uroen er gået i sig selv igen, og jeg er sikker på, at politikerne bliver fuldt ud tilfredse, når de kommer til at se vores produkt.«

1 Kommentar

Claus Jensen
15. OKTOBER 2012
Re: Berlingske og Folketinget har skrevet under
Det er vel i underkanten af, hvad en nyhed kan bære.