Berlingske Media relancerer Dinby.dk

I knap et år har otte jyske byer og deres respektive lokalaviser deltaget i pilotprojektet Dinby.dk. Nu relancerer Berlingske Media websitet Dinby.dk i en landsdækkende version. Det er reelt tredje gang, forsøget gøres med Dinby.dk. (opdateret 10:46)

I knap et år har otte jyske byer og deres respektive lokalaviser deltaget i pilotprojektet Dinby.dk. Nu relancerer Berlingske Media websitet Dinby.dk i en landsdækkende version. Det er reelt tredje gang, forsøget gøres med Dinby.dk. (opdateret 10:46)

Dinby.dk er i den nye udgave en hybrid mellem et ultralokalt nyhedssite og et socialt medie som Facebook. Og ifølge Berlingske Media kommer Dinby.dk til at at bestå af lokale nyheder skrevet af journalister og med bidrag og informationer fra lokale borgere.

"Dinby.dk er et levende lokalt community, som er ejet og drevet af Berlingske Media, men er formet og præget af brugernes måde at tage det til sig på," siger koncernchef Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse.

Dinby.dk har eksisteret i lokale udgaver siden oktober 2008, og reelt er der tale om den tredje relancering. I december sidste år forsøgte man sig således med en opgradering af sitet.

Denne gang håber Berlingske Media at kunne benytte Dinby.dk som redaktionelt omdrejningspunkt for koncernens dækning af kommunalvalget i det kommende efterår.

"Dinby.dk vil komme til at få en helt central rolle i vores dækning af efterårets kommunalvalg, og mediet vil give, både journalister og borgere, anderledes nye interaktive muligheder for at føre en levende dialog og nær debat med politikerne op til og efter valget. Det er en af de ting, som dinby.dk vil være et fremragende værktøj til, og som vi har store forventninger til," udtaler Lisbeth Knudsen.

Berlingske Media inviterer også andre, både private virksomheder og offentlige institutioner, til at være med i udviklingen af Dinby.dk.

Foreløbig er dog kun 15 af landets i alt 98 kommuner med som partner. Kommunerne vil blandt andet levere nyt fra deres verden og Berlingske Media håber, at flere af dem vælger at slutte sig til Dinby.dk i den kommende tid.

(opdateret)

2 Kommentarer

Henrik Lind Jørgensen
9. AUGUST 2011
Re: Berlingske Media relancerer Dinby.dk

Kære Steen Bundgård

Det kan godt være, Odsherred Kommune ikke tager dine henvendelser alvorligt, men nu kender en stor del af Danmarks journalister da til problemerne, så mon ikke der sker noget. Knæk og bræk ;-) 

Venlig hilsen

Henrik Lind Jørgensen, journalist, Holstebro

Steen Bundgård
9. AUGUST 2011
Re: Berlingske Media relancerer Dinby.dk
Jeg ringede til kommunen , Trafik og anlæg, for at gøre opmærksom på den tunge bustrafik og de problemer den forårsagede på Fårevejlekirkevej i Kirkebyen. Jeg foreslog at Bustrafikken blev omlagt til Adlersallè, idet Fårevejlekirkevej slet ikke var gearet til den form for trafik. Belægningen kan ikke klare de tunge køretøjer der køre tæt på vores hus og skaber kraftige rystelser. Thomas Kint fra Trafik og anlæg lyttede og gav mig det råd at beskrive problemet i en mail, samt at vedlægge nogle fotos af de begyndende revner i fugerne som trafikken havde forårsaget. Ydervæggene er nyfilsede. Jeg skrev en mail og fik en kvitering tre uger efter på at de havde modtaget min mail vedr. omlægning af bustrafikken til Adlersall. Så hørte jeg ikke mere og måtte efter en rum tid igen kontakte Thomas Klint, der glad fortalte at han lå i forhandlinger med Movia der dog mente at der skulle laves en udvidelse af vejen , så de kunne holde ind med buserne ( der er er i  forvejen et stoppested  på Adlers allè) Men fuld af fortrøstning lagde jeg røret på. Der skete stadig ikke noget; hverken reperation af vejen eller ændring af bustrafikken. Jeg kontaktede mine naboer til begge sider og min genbo der alle havde samme problem. Tålmodigt kontaktede jeg igen Trafik og anlæg, men fik nu fat en anden medarbejde, der fortalte han havde hørt om problemet men ikke havde noget svar til mig. Han vile give besked vedr.min henvendelse, og kune anbefale at jeg skrev til Vej og park angående de store huller i vejen. Jeg har stadig ikke hørt eller set nogen komme og besigtige Aproblemets omfang ensige ringe eller skrive tilbage. Hele forløbet startede i slutningen af Jan 2011, og jeg fik kvitering på henvendelse d. 10/2 2001. Der er nu gået ca.6 måneder siden min første henvendelse. øv.Odsherred kommune.Nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.... Jeg har ingen erfaring med at foreligge juridisk ansvar..... Hilsen en utilfreds borger med klassisk kommunal syltesag. mens mit hus stadig ryster som om der var jordskælv mange gange om dagen. Ps. jeg har tilbudt at de kunne komme forbi til en kop kaffe og selv mærke omfanget af disse rystelser. Steen Bundgård.