Berlingske Media hyrer »supersælger« som finansiel rådgiver

Hyrer »supersælgeren« Arne Due Hansen, der tidligere har styret salg af TDC og ISS til kapitalfonde. »Formel proces« indledes for at afdække basis for salg, siger Lisbeth Knudsen (Opdateret)

Hyrer »supersælgeren« Arne Due Hansen, der tidligere har styret salg af TDC og ISS til kapitalfonde. »Formel proces« indledes for at afdække basis for salg, siger Lisbeth Knudsen (Opdateret)

Britiske Mecom tager nu næste skridt i retning af et salg af Berlingske Media.

Business.dk skriver i dag, at Mecom og Berlingske Media har hyret SEB Enskilda og rådgiveren Arne Due Hansen som finansiel rådgiver for virksomheden.

Arne Due Hansen, der kaldes »supersælgeren« er en af Danmarks førende eksperter i salg af større virksomheder. Han har tidligere bl.a. rådgivet i forbindelse med salg af ISS og TDC til kapitalfonde.

De næste måneder skal vise, om interessen fra mulige købere kan udmønte sig i konkrete bud, og om Mecom kan få en tilfredsstillende pris.

»Jeg har på en første uformel runde fået en række meget positive tilbagemeldinger fra interesserede i både Danmark og Europa, som ser mulighederne i Berlingske Media. På den baggrund er det nu besluttet, at der indledes en formel proces, som skal afdække, om der er basis for et salg af Berlingske Media. Om det sker, vil afhænge af de konditioner, herunder pris, som viser sig i næste fase,« siger Berlingske Medias koncernchef, Lisbeth Knudsen til business.dk.

Mandatet er, at Berlingske Media ikke skal opsplittes i forbindelse med et salg.

Det svenske online-medie Medievärlden.se har tidligere spekuleret i mulige købere af Berlingske Media.

Bonnier og Schibsted nævnes som mulige købere, men også svenske Stampen og norske A-Pressen nævnes som mulige købere med nok kontanter på kistebunden til at overtage Berlingske Media.

Det er blot et par uger siden, at JP Morgan Chase nedgraderede Mecoms aktie til »neutral« efter at rygter om et frasalg af Berlingske Media i august sendte Mecoms aktiekurs i vejret.

0 Kommentarer