Berlingske Media udvider nu sine digitale interesser og bliver den primære ejer af sundhedsportalen Netdoktor.dk.
Portalen har 13 år på bagen og bruges i dag af 56 pct. af danskerne i løbet af et helt år. Dermed er Netdoktor stadig blandt de mest brugte websites i Danmark.
Ifølge seneste tal fra FDIM har Netdoktor godt 353.000 unikke brugere og indtager dermed en 28. plads blandt alle sites.
"Vi er meget stolte og glade for, at vi har fået muligheden for at overtage Netdoktor Media A/S fra dets nuværende ejere. Vi har stor respekt for den professionelle måde, som portalen hidtil er blevet drevet på og er derfor også stærkt tilfredse med at kunne fortsætte samarbejdet med de nuværende medarbejdere," siger Lisbeth Knudsen, koncernchef for Berlingske Media, i en pressemeddelelse.
Berlingske har ingen planer om at ændre på Netdoktor i sin nuværende form, men vil til gengæld undersøge muligheder for yderligere udbredelse via Berlingskes øvrige medier.
Berlingske Media overtager Netdoktor Media pr. 4. februar 2011, og herefter er ejerforholdet fordelt med 80 procent til Berlingske Media og 20 procent til ledelsen af Netdoktor Media A/S.
4 Kommentarer
Du skal være logget ind med dit DJ-login for at kunne kommentere på artiklen.
KÆRE PETER BISGAARD,
TUSIND TAK FOR DIT RÅD ANGÅENDE FRANCE 24, DET ER VIRKELIG FLOTTE BILLEDER OG GODT INDHOLD.
HVIS DU HAR PRØVET AT SE DR. TV.NU, VIL DU IKKE TRO AT DET ER MULIGT AT OPTAGE SÅ KLART OG VELKØRENDE ET PROGRAM.HVORFOR MON DR IKKE BLOT GÅR OVER TIL SAMME SYSTEM?
HILSEN OTTO BARRETH
Nu ved jeg ikke, hvad Netdoktor har kostet, men husker for mange år siden, da brandet blev værdisat til seks milliarder kroner. OK, det var inden it-boblen brast og man fandt ud af, at det er mega-svært at tjene en klejne på nettet, men tankevækkende dog. Og brandet fejler jo ikke noget, om jeg så må skrive.
Nej - det var en fejl, ligesom købet af Boliga.dk var en fejl. Folk vil besøge disse steder uanset hvem som ejer dem, og folk er så drevne at de slet ikke ser reklamer endsige drømmer om at klikke på nogen (hvis altså ideen er at folk skal klikke på eksterne reklamer. Hvis ideen er at de skal klikke på reklamer for produkter fra Berlingske Media, f.eks 'Børsens nyhedsmagasin' - så er det en misforståelse at folk som kigger bolig på Boliga eller folk der vil slå en sygdom op på Netdoktor skulle have sådanne interesser)
IT-analfebetisme
Købene afspejler den 57-årige Lisbeth Knudesens analfabetisme hvad angår IT. Det er en ærlig sag at hun ikke har forstand på det. Men problemet er at hun sidder som edderkoppen i et spind og har det overordnede ansvar for både det redaktionelle indhold og for hele koncernens strategi og økonomi. Det er mere end eet menneske med rimelighed kan overkomme, og vi ser mange fejl-satsninger som de her nævnte plus jammerlige menings-tilkendegivelser både i hendes egne blogge, og fra det leder-kollegium som hun har det overordnede ansvar for.
Dybt sort leder
Sidstnævnte havde forleden et fuldstændigt sort og dybt reaktionært forsvar for at Ægypten fortsætter som diktatur, og forklaringen-- som afslørede hvilke personer som har skrevet lederen (Hej, Benyamin Blüdnikow) -- var, at Israel's sikkerhed vægtede højere, end om de 80 millioner ægyptere skulle få demokrati. Der blev slået på frygten for "Det Muslimske Broderskab' - som imidlertid kun udgør 20 %, og desuden ingen forbindelse har til de som har igangsat oprøret, og endelig meget vel kan se en interesse i demokratisk samarbejde og dermed indflydelse- hvis de får muligheden. En sådan ureflekteret leder som bygger på misforståelse og renlivet propaganda med oprindelse i Israel, er nok til at ihvertfald jeg ALDRIG NOGENSINDE vil abonnere på avisen, og ikke engangtage imod tilbuddet om at få den i en måned for 25 kr, fordi der er ikke noget som skal males herhjemme (og den dækker jo heller ikke så godt efter at de er gået væk fra Broadsheet)
t
Berlingske eller skulle man rettere sige "B" har gjort en del uheldige og dyre satsninger i bestræbelserne på at omfavne og opnå erfaringer med nettet, men opkøbet af Netdoktor kan meget vel vise sig at være en genistreg.
Givetvis et af de bedste tiltag som et dansk mediehus i de seneste år har gjort digitalt både publicistisk og kommercielt.