Berlingske laver sit eget forlag

Politiken, Information og Jyllands-Posten har det. Nu starter Berlingske også sit eget forlag i samarbejde med People's Press. B.T., Urban eller Århus Stiftstidende kan nu udgive bøger i eget navn.

Politiken, Information og Jyllands-Posten har det. Nu starter Berlingske også sit eget forlag i samarbejde med People's Press. B.T., Urban eller Århus Stiftstidende kan nu udgive bøger i eget navn.

Berlingske Media har netop slået dørene op for sit eget forlag, der skal hedde Berlingske Media Forlag. Det nye forlag bliver til i samarbejde med forlaget People's Press, der har erfaring med blandt andet at udgive journalistiske bøger. 

»Vi har længe set på, at vores dygtige medarbejdere udgav bøger på mange forskellige forlag. Nu vil vi gerne sikre, at de dygtige skribenter og navne, som læserne kender og forbinder med vores udgivelser, også er at finde på vores eget forlag,« siger koncernchef i Berlingske Media, Lisbeth Knudsen, i en pressemeddelelse.

Hun forklarer, at Berlingske Media Forlag kun er overskriften for det nye projekt – de enkelte medier i Berlingske-koncernen kan udgive bøger af egne folk i eget navn. 

»Berlingske Media Forlag bliver alene paraply-betegnelsen for det nye forlag. Hver enkel titel inden for koncernen Berlingske Media – f.eks. Berlingske Tidende, B.T., Urban, Århus Stiftstidende eller Weekendavisen – vil kunne udgive og markedsføre bøger i eget navn,« siger Lisbeth Knudsen.

2 Kommentarer

Øjvind Hesselager
10. AUGUST 2018
Kære Åge

Kære Åge

Vi udgiver ikke bøger. Held og lykke.

Mvh
Åge Skjelborg
10. AUGUST 2018
Halløjsa. En høflig
Halløjsa. En høflig forespørgsel. Om kort tid vil jeg have fuldført et uformateret bogmanuskript med titlen Jagten på den Flyvende Vidundermaskine 170 sider)(og overvejer at insende manusset til dere for en kritisk kommentar. I 1979 udgav det daværende Berlingske Forlag en af mine tidligere bøger med titlen På Sporet af Ufonauten. Over et par år solgte den omkring 5000 eksemplarer. En opdateret tekst fra denne bog spiller en stor og vigtig rolle i det omtalte bogmanus. Totalt et har jeg til dato udgivet 1o bøger, 9 på dank og en enkelt på norsk. På forhånd hjertelig tak for interessen. Med de allersombedste hilsner Åge Skjelborg, Føykåsveien 11, 3213 Sandefjord, Norge.