Berlingske lancerer ny iPhone-applikation

Berlingske Media lancerer applikation til mobiltelefoner, så brugerne mod betaling kan følge kurserne på aktiemarkedet.

Berlingske Media lancerer applikation til mobiltelefoner, så brugerne mod betaling kan følge kurserne på aktiemarkedet.

Berlingske Media har sammen med Nykredit udviklet en applikation til iPhones, så brugerne kan følge aktiemarkedet via deres mobiltelefon. Med Business.dk-applikation kan brugerne følge aktiekurserne uanset om de er på kontoret, i supermarkedet eller på ferie.
»Jeg er rigtig stolt af Business.dk-applikationen. Vi har simpelthen taget, hvad der før blev set som en gadget til tidsfordriv, og gjort det til et seriøst værktøj«, siger Berlingske Medias koncernchef Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse.
Hun er en af de første, der får den spritnye applikation på sin iPhone.

Det er en del af Berlingske Medias udviklingsstrategi at finde på nyt indhold og nye applikationer til digitale platforme. Sidste år lancerede Alt om København (aok.dk) en applikation, hvor brugeren kan finde vej til sin favoritrestaurant, café, butik, koncert eller udstilling.

Under VM i fodbold kunne brugerne følge de seneste VM-nyheder fra Sporten.dks redaktion, live scores og en alert funktion via den såkaldte VM 2010 App.

Mens grattiskulturen er udbredt på nettet, er villigheden til at betale for mobilindhold større. En række nyhedsorganisationer som the Times og Financial Times satser på at applikationer kan blive en redningsplanke for nyhedsjournalistikken.
Lisbeth Knudsen siger til Journailsten.dk, at hun ser et pænt økonomisk potentiale i mobil-applikationer.
»Jeg mener, at noget af det mest positivt er betalingsvilligheden på det her område. Der er et positivt potentiale, som vi forventer kan bidrage til vores indtægter i fremtiden«.

Den nye Business-applikation gratis, hvis man kun ønsker at følge en enkelt akties kurs. Ønsker man at følge flere aktier, koster applikationen fra 24 kroner om måneden, oplyser Berlingske Media, der tilføjer, at der kan opnås rabatter ved at købe flere måneder.

Business-App'en indeholder også de seneste nyheder og mobil TV fra Business.dk, live-oversigt over OMX, C20, OMXB og OMXC indekserne samt de seneste valutakurser og en omregner.

0 Kommentarer