»’Bamse & Kylling’ og ’Kaj & Andrea’ det er altså kedeligt«

NABOSKAB Journalisten er cyklet til Amager for at undersøge, hvor godt naboskabet er mellem DR og de nærmeste. I Børnehaven Jorden Rundt, 400 meter fra DR, er Ramasjangs programmer populære, og Frederikke og Sander ser masser af fjernsyn – men sjældent i fjernsynet.

Sander, 5 år:
Jeg ser fjernsyn hele tiden. Vi har ikke nogen regler på den måde hjemme hos mig. ’Robin Hood’ er det bedste på Ramasjang, det kan jeg rigtig godt lide. ’Paw Patrol’ er også rigtig sjovt, det er også på Ramasjang.

Det er nok mest ting fra Ramasjang, jeg ser. Min iPad er gået i stykker, så jeg kan ikke spille spil på den lige nu. Så nu ser jeg endnu mere fjernsyn. Nogle gange ser jeg også ’Pokemon Go’ med min storebror. Det er ikke på Ramasjang.

For det meste vælger jeg selv, hvad jeg vil se. Det er ikke så tit, jeg bare tænder for fjernsynet. Så kan jeg vælge det, jeg har mest lyst til.

 

Frederikke, 5 år:
Jeg ser fjernsyn hver dag. Men jeg må ikke se det, efter at vi har spist aftensmad eller om morgenen, inden jeg skal i børnehave. Det bestemmer mine forældre. Nogle gange må jeg godt se fjernsyn, hvis min lillesøster sover.

’Robin Hood’ er noget af det bedste. Jeg kan rigtig godt lide Lady Marion, hun kan trylle. Dora kan jeg også godt lide, hun er sej. Begge de ting er på Ramasjang. Jeg ser mange ting fra Ramasjang.

Nogle ting på Ramasjang er også kedelige. ’Bamse & Kylling’ og ’Kaj & Andrea’ det er altså kedeligt. ’Hr. Skæg’ synes jeg heller ikke er særlig sjov. Men nogle af de gamle ting er sjove. Sidste jul så jeg ’Nissebanden’, den kunne jeg godt lide.

Det er ikke så tit, jeg ser fjernsyn, hvor man bare tænder for det. For det meste vælger jeg selv det, jeg vil se. Så kan man selv bestemme, hvad man har lyst til. Derfor ser jeg ikke så tit noget, der er kedeligt.

 

 

1 Kommentar

Jesper Bjørk
25. OKTOBER 2016
Lykkelig bliver der barn der
Lykkelig bliver der barn der aldrig har set Bamse og Kylling.