Bag om billedet: Halv Jackson, halv diskodans

SoundVenue ønskede en billedserie om modefreaks, der skilte sig ud. Marie My er modeblogger og fotograferer blandt andet folk på vej ind til modeshows. Jeg mødte Marie My første gang i studiet, og det gik hurtigt op for mig, at hun virkelig var en gave, fordi hendes krop virkede utroligt smidig, gummiagtig og nærmest hypermobil.

Hun kunne posere, så overkroppen vendte den ene vej og underkrop- pen den anden vej, så jeg tænkte, at det kunne være fedt at få hende ud i nogle ekstreme kropsstillinger. inspireret af hendes bluse foreslog jeg, at vi lavede noget diskoagtigt. Jeg prøvede at danse lidt for hende for at vise hende, hvad jeg gerne ville have, hun gjorde. det var ikke så yndefuldt, men hun fangede den hurtigt.

Hun kom op på de høje hæle og lavede en halv Michael Jackson, hvor hun gik baglæns, samtidig med at hun dansede disko. Hun kunne gå så langt tilbage, at hendes krop næsten dannede et ’u’, der lå ned, uden at hun væltede. det er ik- ke alle, der ville kunne gøre det så yndefuldt som hende. det hjælper selvfølgelig, at hun ikke har et overflødigt gram fedt på kroppen, og så har hun et skønt, uimponeret udtryk. Hun ser overhovedet ikke overrasket ud over, hvad kroppen gør.

Petra Kleis er freelancefotograf. Billedet er taget til soundvenue marts 2013, men bladet vagte at bringe et andet billede fra samme fotosession, hvor Marie My har noget andet tøj på.
Fortalt til Jakob Albrecht


Fotograf: Petra Kleis
Motiv: Halv Jackson. halv diskodans

0 Kommentarer