Bag om billedet: Fest i Folsom Street

Jeg var i San Francisco en søndag eftermiddag for at dække det amerikanske valg, da jeg tilfældigvis opdagede, at der var en stor fetichfest i Folsom Street.

Jeg var i San Francisco en søndag eftermiddag for at dække det amerikanske valg, da jeg tilfældigvis opdagede, at der var en stor fetichfest i Folsom Street.

Da jeg kom derhen, var det ret voldsomt og meget grænseoverskridende. Det første, jeg så, var en mand, der spillede pik over for en ladyboy. Folk piskede og klaskede hinanden i røven. Jeg fik også et klask bagi. Men stemningen var fin. Der var tusindvis af mennesker, alle fordomme var kastet over bord.

De fleste var der for at vise sig frem på sådan en se-mig-agtig måde. Men da jeg var på vej væk, opdagede jeg det her ældre par komme gående ned ad gaden. De var hverken unge eller sexede, men de udviste en glæde og varme for hinanden, der var enorm intens. Jeg tog 21 billeder af dem og fik nogle af de andre deltagere med i baggrunden.

Kvindens glæde og varme synes jeg er ekstremt vigtig for billedet. Der er en kærlighed i billedet, som jeg synes er meget livsbekræftende.

Casper Dalhoff er pressefotograf på Jyllands-Posten, der har bragt billedet.
Fortalt til Jakob Albrecht


Foto: Casper Dalhoff

 

0 Kommentarer