Bag om billedet: Derfor leger cheferne med LEGO

Berlingskes koncernledelse bygger med LEGO under, hvad der ellers ligner et almindeligt ledelsesmøde. Her fortæller fotograf Thomas Lekfeldt om det lidt anderledes billede, han tog til Berlingske Medias årsskrift

"Et billede, som gerne skulle være atypisk, uhøjtideligt og humoristisk. Humor ligger oftest i overraskelsen, og vi ville gerne finde frem til en rekvisit i billedet, som kunne skabe den overraskelse. Vi fandt på, at det kunne være sjovt, hvis ledelsesmedlemmerne legede med LEGO, som fungerer godt som symbol på kreativitet, og som samtidig er en fin kontrast til de højtidelige omgivelser, som vi valgte til location.
Billedet fanger et øjeblik, hvor de alle er opslugt af legen. De er hver især i gang med at bygge LEGO, samtidig med at der er interaktion imellem dem. Man får en fornemmelse af, at de byder ind med ideer og kommentarer til hinanden.
For at sådan et billede skal fungere, er det vigtigt, at de fotograferede lever sig ind i det setup, som jeg har skabt som fotograf. Det lykkedes rigtig fint, så fint at det næsten ikke var til at få dem til at stoppe med at bygge, efter at jeg havde fotograferet."

Thomas Lekfeldt er fotograf for Berlingske Media. Billedet stammer fra Berlingske Medias årsskrift 2013  ·  Fortalt til Jakob Albrecht

Fotograf: Thomas Lekfeldt – Motiv: Topledelsen i Berlingske Media

0 Kommentarer