Fejl

B.T. præsenterede to år gammel video af ishockey-slåskamp som ny

B.T. skrev i søndags, at ishockey-spilleren Nikolaj Ehlers havde været i slagsmål på NHL-isen. Problemet er bare, at det ikke passede

Tv-kommentator vild med dansker i slåskamp: ’Jeg kan lide det, jeg kan lide det’

Sådan lød rubrikken på en artikel på B.T.’s forside søndag eftermiddag, hvor man kunne læse, at ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers havde været involveret i et slagsmål i weekendens NHL-kamp mellem danskerens klub Winnipeg Jets og Colorado Avalanche.

I artiklen kunne man desuden se et videoklip af slåskampen, som danskeren var involveret i.

Problemet er bare, at videoklippet stammer fra 2021, og at danskeren ikke var i slagsmål på isen i weekenden, som B.T. ellers skrev.

Menneskelig fejl

B.T.’s sportschef, Kasper Haugaard, erkender, at der er sket en menneskelig fejl.

”Vi har bragt et klip fra den forkerte kamp. Vi troede, at slagsmålet stammede fra weekendens kamp, hvilket det ikke gjorde,” siger han og fortsætter:

”Vores udbyder af tv-klip, Nent, har lagt klippet ud i lørdags, som om det var nyt. De har ikke lavet en mærkning af, at der var tale om et to år gammelt klip, så vi troede, at det var fra den seneste kamp.”

Kasper Haugaard fortæller, at han har henvendt sig til Nent for at få en forklaring på, hvorfor man ikke har gjort opmærksom på, at der var tale om et gammelt klip.

Det to år gamle videoklip i artiklen er nu blevet fjernet, og artiklen har fået tilføjet følgende rettelse:

”Rettelse: I en tidligere version af denne artikel skrev vi, at Nikolaj Ehlers havde været involveret i en slåskamp i kampen mod Colorado Avalanche. Det havde han ikke, og vi har nu rettet fejlen.”

 

 

0 Kommentarer