B.T. afviser annonce fra Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti forsøgte at indrykke en helsides-annonce om Messerschmidt-sagen i B.T. i mandags, men blev afvist.Det siger Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard.

Dansk Folkeparti forsøgte at indrykke en helsides-annonce om Messerschmidt-sagen i B.T. i mandags, men blev afvist.
Det siger Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard.
Annoncen bestod af den fulde ordlyd af den pressemeddelelse, partiet udsendte torsdag om Messerschmidts genindmelding i Dansk Folkeparti og partiets beslutning om at anlægge sag mod B.T..
Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergaard betegner afvisningen som 'kyllingeagtig'.
»Sikke en mangel på format. B.T. har skrevet om sagen i ugevis, og vi ville såmænd bare gerne give læserne vores version af sagen. Så kunne B.T. endnu engang have garneret det med deres egen version,« siger Søren Søndergaard.
Dansk Folkeparti valgte i stedet at indrykke annoncen i Ekstra Bladet 2. pinsedag.
»Men det var ikke helt det samme, for det var jo B.T.s læsere, vi gerne ville have i tale,« siger Søren Søndergaard.
Journalisten har uden held forsøgt at få en kommentar fra B.T.s chefredaktør Arne Ullum. Vi vender tilbage, når vi har kommentaren.

2 Kommentarer

Anders Skjødt
30. MAJ 2007
BT har en dårlig sag
Jeg så TV2’s Pressemøde, hvor Henrik Qvortrup fik afæsket af BT’s chefredaktør Arne Ullum, at han erkender, at han godt på forhånd vidste, at Morten Messerschmidt ikke er nazist. Alligevel skrev Arne Ullum mod bedrevidende ’Hyldede Hitler’ på forsiden, hvilket Qvortrup rigtigt konkluderede, at det kan man ikke, når man på forhånd ved, at det ikke er rigtigt. BT har en rigtig dårlig sag.
Niels Pinborg
30. MAJ 2007
Ullums kommentar
Den gode Arne har skam kommenteret, at B.T. ikke vil trykke annoncen:
»Der er flere punkter, som er forkerte i annoncen, blandt andet skriver de, at det var B.T., der brød forliget, som blev indgået tirsdag. Og så stopper legen. De kan komme med alle de forkerte oplysninger, de vil, men jeg vil ikke optage det i min avis som annonce,« siger han i en halvgammel sag fra avisen.dk.

Pinborg