Avisen.dk og Berlingske måske sammen

Ejeren af Dating.dk, Morten Wagner, har i dag overtaget Avisen.dk efter Nyhedsavisen. Han fører selskabet videre og søger samtidig ny mediepartner. »Berlingske kunne være en mulighed,« siger han til Journalisten.dk. (opdateret)

Ejeren af Dating.dk, Morten Wagner, har i dag overtaget Avisen.dk efter Nyhedsavisen. Han fører selskabet videre og søger samtidig ny mediepartner. »Berlingske kunne være en mulighed,« siger han til Journalisten.dk. (opdateret)

Mens medarbejderne på Nyhedsavisen i dag ufrivilligt måtte indstille arbejdet med at lave avis, arbejdes der videre med andre dele af konkursboet. Internetselskabet Freeway har således i dag overtaget samtlige anparter i websitet Avisen.dk, og målet er at få en ny partner inden 24 timer.

»Jeg vil have det løst inden 24 timer. Vi kyler det ikke bare på jorden,« siger Freeways direktør, Morten Wagner, til Journalisten.dk.

Han har således allerede sendt signaler til de store mediehuse om et samarbejde, og lokkemidlet er, at Freeways mange websites tilsammen har usædvanligt godt tag i danskerne. Af al den tid, danskerne i dag bruger på danske websites, går 23 pct. af tiden til Freeways mange websites.

»Det betyder, at vi er enormt interessante for andre mediehuse,« siger Morten Wagner.

Han ligger samtidig ikke skjul på, at de store mediehuse som JP/Politikens Hus og Berlingske Media er blandt favoritterne som mulige partnere til Avisen.dk.

»Berlingske kunne være en mulighed,« siger han og tilføjer, at den næste partner helst ikke skal være en gratisavis:

»Umiddelbart vil jeg ikke vælge en gratisavis næste gang. Nu må vi se, hvem der melder sig.«

Allerede nu har Morten Wagner etableret et nødberedskab af journalister, der holder liv i Avisen.dk, så nyhedsflowet opretholdes.

»Det er folk, der nu ikke har noget at lave, som har lovet at hjælpe. De har selv meldt sig. Og dem, der har siddet med Avisen.dk før, er klar til at gå med, men vi har slet ikke forhandlet noget endnu.«

Morten Wagner fremhæver, hvordan Freeway hidtil har haft stor succes med at lave hjemmesider, så man tilsammen nu har over en mio. unikke bruger om måneden. Blandt de mest kendte websites fra Freeway er Arto.dk og Dating.dk.

»Vi er ret gode til at lave hjemmesider. Og den kommende næste udgave af Avisen.dk skal være en lidt mere community-baseret nyhedsportal, hvor folk selv kan levere nyheder. I forvejen har vi mange faste bloggere.«

Læs også, hvilke planer Morten Wagner oprindeligt havde for Avisen.dk.

(opdateret 13:11)

0 Kommentarer