Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:05 10.08.2021 Anna Sol Jørgensen

Avisen Danmark ansætter ny redaktionschef fra Jyllands-Posten

Christina Agger, der kommer fra et job som ledende redaktør hos Jyllands-Posten, bliver redaktionschef på Avisen Danmark, hvor hun skal være redaktionel leder.

Det oplyser avisens chefredaktør, Peter Rasmussen.

”Christina Agger er et lysende talent inden for redaktionel ledelse og kommer til at spille en central rolle i de fornyelser, Avisen Danmark står over for. Vi har på fire år etableret os med både printavis, podcast, nyhedsbrev og nyhedssite. Nu skal vi demonstrere den gennemslagskraft, det giver at nå ud til 500.000 læsere hver uge. Og her kommer Christina Agger med den helt rigtige erfaring,” siger Avisens Danmarks chefredaktør, Peter Rasmussen, i en mail.

Christina Agger tiltræder stillingen 16. august.

”Avisen Danmark har store ambitioner om at udvikle journalistikken, så den bliver endnu mere dagsordensættende og relevant. Samtidig er der fuldt tryk på den digitale omstilling, hvor medieforbrugerne skal nås på nye og innovative måder. Det er med andre ord et medie i en rivende udvikling, og det er jeg stolt af at blive en del af,” siger hun i en mail.

Avisen Danmark ansatte i november sidste år Jeppe Nybroe som redaktionschef. Det blev dog en kort periode som chef for den tidligere nyhedsvært, der efter en opsigelsesperiode på tre måneder stoppede på avisen 1. august.

SENESTE NYT

Flere nyheder