Astrid Fischer vinder advokaternes journalistpris

Astrid Fischer fra 'Orientering' på P1 har modtaget Advokatrådets nye journalistpris for sin dækning af retssikkerhed og retspolitik.

Astrid Fischer fra 'Orientering' på P1 har modtaget Advokatrådets nye journalistpris for sin dækning af retssikkerhed og retspolitik.

Prisen blev overrakt ved Advokatrådets årlige generalforsamling i Kolding, Advokatmødet.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse

Advokatrådet har indstiftet prisen i år for at hædre journalistik, der beskæftiger sig med retssikkerhed og retspolitik.

Astrid Fischer får blandt andet prisen for en række indslag på P1 med fokus på manglende kvalitet i lovgivningsarbejdet, lød det fra priskomitéens formand, Henrik Høpner, ifølge Advokatrådet.

»Senest har Astrid Fischer i en række indslag sat fokus på den manglende kvalitet i lovgivningsarbejdet gennem for eksempel hastelovgivning og korte/manglende høringsfaser,« skriver rådet på dets hjemmeside.

Astrid Fischer er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet i DR siden, blandt andet som Balkan-medarbejder for Radioavisen. Siden 1994 har hun arbejdet på 'Orientering' på P1, oplyser DR. 

Du kan læse mere og se de nominerede her.

I øvrigt har svensk P1 også netop vundet en lignende pris. Det er P1-programmet Kaliber, der har vundet det svenske Advokatsamfunds journalistpris, skrev Journalisten.se i går mandag.

 

 

 

0 Kommentarer