Jobnyt

Asger Juhl bliver kampagnechef for Dansk Folkeparti

Asger Juhl, der stoppede som chefredaktør på Ekstra Bladet i juli, skal være kampagnechef for DF

Tidligere journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet Asger Juhl skal være kampagnechef for Dansk Folkeparti.

Det oplyser partiet ifølge Altinget i en pressemeddelelse.

”I mange år har jeg dækket politik udefra, og nu har jeg fået muligheden for at være med i maskinrummet og se, hvordan politik fungerer indefra. Det glæder jeg mig meget til,” lyder det fra Asger Juhl i meddelelsen.

Asger Juhl stoppede i juli som journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet under et år efter sin tiltræden.

Forud for den melding havde flere kilder oplyst til Journalisten, at Asger Juhls ledelse havde ført til intern uro på Ekstra Bladet. Ifølge Journalistens oplysninger havde Ekstra Bladets medarbejdere også tidligere klaget over Asger Juhls ledelse.

I spidsen for EP-valgkampagneindsats

I april stoppede Asger Juhl med at have det daglige ansvar for tre redaktioner, og siden juli har han altså været fortid på Ekstra Bladet.

Hos Dansk Folkeparti skal Asger Juhl stå i spidsen for valgkampagneindsatsen i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet i 2024. Her er det Anders Vistisen, der er partiets spidskandidat.

På X, det tidligere Twitter, skriver partiformand Morten Messerschmidt, at ansættelsen af Asger Juhl er ”en fantastisk nyhed for Anders Vistisen og Dansk Folkeparti”.

Asger Juhl er uddannet i journalistik og har blandt andet en fortid som iværksætter og chefredaktør på Den Uafhængige og som vært på Radio24syv.

0 Kommentarer