Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:36 18.06.2021 Anna Sol Jørgensen

Arlas kommunikationsdirektør bliver politisk analytiker for Jyllands-Posten

Niels Thulesen Dahl bliver Jyllands-Posten nye politiske analytiker efter sommerferien.

Det oplyser Jyllands-Posten i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Arla og har tidligere været særlig rådgiver i Udenrigsministeriet. Tidligere har han været sekretariatschef og pressechef i Venstre samt pressechef i Liberal Alliance. Han er uddannet i teologi og har været ansat på Altingets politiske redaktion.

”Jeg har lært meget de sidste 10 år som rådgiver og i erhvervslivet, men jeg har også savnet journalistikken og glæder mig til at vende hjem til den. Jyllands-Posten er den avis, jeg er vokset op med, og den har altid ligget tæt på mit hjerte. Derfor glæder jeg mig helt enormt til at give avisens læsere perspektiv og indsigt på et område, som flere og flere gerne vil vide meget mere om, men hvor mange af aktørerne ikke altid spiller med åbne kort,” siger Niels Thulesen Dahl i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder