Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:21 21.06.2022 Jakob Albrecht

Arlas kommunikationsboss skifter til Radius CPH

Arlas kommunikationsboss skifter til Radius CPH

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kasper Ibsen Beck, der er er direktør for Arlas koncernkommunikation, skifter til Radius CPH, hvor han bliver partner.
Det skriver han på LinkedIn.

Det er 12 år siden, han forlod konsulentbranchen – og faktisk Radius, skriver han.

”Både Vestas og Arla har givet mig erfaringer og oplevelser, som jeg sætter meget stor pris på. Men jeg har haft en stærk lyst til at komme tilbage til den anden side af mødebordet og bruge alt det, jeg har lært fra mit arbejde i nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder, som konsulent,” skriver han.

Kasper Ibsen Beck stopper i Arla med udgangen af juni.

SENESTE NYT

Flere nyheder