Arkivet på DR Updates website virker ikke

Chef for DR Update Per Bjerre kalder det pinligt, at seerne ikke kan se tidligere udsendelser fra DR Updates hjemmeside.

Chef for DR Update Per Bjerre kalder det pinligt, at seerne ikke kan se tidligere udsendelser fra DR Updates hjemmeside.

I de første to måneder af DR Updates liv, som begyndte 7. juni 2007, virkede arkivets søgefunktion upåklageligt. Da de to måneder var gået, gik funktionen i stykker, og siden har adgangen til tidligere udsendelser været lukket. Det betyder, at seerne kun kan se aktuelle klip, de højest ratede og mest sete klip fra i dag, den seneste uge og den seneste måned.

»Det er pinligt, at DR som en medievirksomhed, der kalder sig fuldt ud digitaliseret, ikke kan levere en så forholdsvis simpel ydelse,« siger DR Updates chef, Per Bjerre. Da teknikken svigtede, bad han om at få søgefunktionen repareret.

»Vi bad om at få den defekte søgefunktion pillet af hjemmesiden, men der gik et halvt år, inden det skete,« fortæller Per Bjerre. Han tør ikke sige, hvornår problemet bliver løst.

»Jeg har svært ved at give forklaringen på, hvorfor funktionen ikke er repareret endnu. Det er ikke, fordi teknikkerne er uvillige, men min fornemmelse er, at de er hårdt pressede. Ventelisten for at få løst de tekniske problemer er meget lang,« siger Per Bjerre. Der er dog håb forude for søgefunktion.

»Jeg kan skimte et lille bitte lys. DR har afsat ressourcer til at nyudvikle DR Update i december. I den forbindelse kan det være, at søgefunktionen bliver repareret. Jeg tør dog ikke sætte en dato for premieren,« siger Per Bjerre.

0 Kommentarer