Årets vinder skød i tågen

SEJR. Vinderen af nytårsquizzen 2009 er kommunikationsmedarbejder i Ikast-Brande Kommune Inge Ramsing. Hun havde 10 rigtige svar ud af 15. Se også videoen med DJs næstformand,der synger tyske julesange.

SEJR. Vinderen af nytårsquizzen 2009 er kommunikationsmedarbejder i Ikast-Brande Kommune Inge Ramsing. Hun havde 10 rigtige svar ud af 15. Se også videoen med DJs næstformand,der synger tyske julesange.

Inge Ramsing havde som en blandt ganske få gættet, at TV 2 ville give overskud i 2009.
»Jeg tror, at det har været lidt af et skud i tågen. Jeg tænkte, at der var så mange kræfter, der ville køre det videre, at det ville vende skuden. Der er så meget politisk opmærksomhed omkring det, at man ville være nødt til at gøre noget.«

Inge Ramsing forudså også, at TV 2 Øst for fjerde gang i træk ville blive kåret som årets bedste mediearbejdsplads.
»Det er som regel resultat af et langt sejt træk. Min erfaring som kommunikationsmedarbejder er, at hvis man først har skabt en god stemning, så er det ikke bare noget, der lige fordufter.«

– Det er måske noget, du selv har arbejdet med?
»En af de store discipliner er den interne kommunikation. Mange journalister tror, at vores indsats handler om pressen, men der er mindst lige så meget, der handler om de interne linjer. Hvis det ikke er i orden, skinner det igennem udadtil,« siger Inger Ramsing. 

NYTÅRSQUIZ 2009 – HER ER DE RIGTIGE SVAR

 1. Dato og Nyhedsavisen er væk. Lukker 24timer, Urban eller metroXpress?
  Nej
 2. Ritzaus nye direktør, Lars Vesterløkke, ønsker, at Ritzau skal lave pressemeddelelser mod betaling. Kommer det til at foregå på Kongens Nytorv, hvor Ritzaus redaktion bor?
  Nej. Nej, det sker ikke i St. Kongensgade/Kgs. Nytorv, men er outsourcet til en partner/freelancer.
 3. Det ser sort ud for Metro Internationals økonomi. Er tidligere økonomiboss i DR, Berlingske og TV 2, Anders Kronborg, stadig økonomidirektør i Metro International?
  Ja
 4. TV 2 fik et stort minus i 2008. Vender det for TV 2, så første halvår 2009 giver overskud?
  Ja. TV 2 fik et overskud på 37 mio. i første halvår 2009 og viste sig derudover også at have et overskud i 2008 på 18 mio. kr.
 5. I oktober 2008 var 4,4 % i DJ ramt af fuldtidsledighed. Er ledigheden steget til mere end 6 procent i oktober 2009?
  Nej. Fuldtidsledigheden i oktober 2009 var på 5,4 procent.
 6. Er der oprettet en specialforening for mellemledere i Dansk Journalistforbund, så forbundet kommer til at rumme både medarbejdere og ledere?
  Nej, men på delegeretmødet i april blev der stemt for, at mellemledere uden ret til at hyre og fyre kan være medlemmer.
 7. Bliver TV 2 Øst i Berlingske Nyhedsmagasin kåret til Danmarks bedste mediearbejdsplads for fjerde år i træk?
  Ja.
 8. »Jeg er ked af at leve i en tid, hvor det er strafbart at give dem klø,« sagde chefredaktør Arne Mariager om medarbejderne på Vejle Amts Folkeblad og skiftede til Politiken. Er han stadig journalist dér?
  Ja, han freelancer stadig for Politiken.
 9. I dag er fem ud af 15 medlemmer af hovedbestyrelsen kvinder. Stiger det antal?
  Nej, der er fortsat fem kvindelige medlemmer.
 10. Under den amerikanske valgkamp brugte CNN den nyeste teknologi til at lave et hologram af CNN-reporter Jessica Yellin. Kommer Kaare R. Schou til at optræde som hologram på TV 2?
  »Nej, meget har jeg prøvet, men hologram har jeg ikke været,« siger Kaare R. Schou.
 11. Det er i dag ikke muligt at søge aktindsigt i spindoktores e-mails og breve under en valgkamp. Det ønsker et flertal i Folketinget af lave om på. Lykkes det?
  Nej.
 12. I 2008 vandt Berlingske Tidendes Erik Refner 1. prisen i World Press Photo i kategorien »Sports Features Stories.« Vinder en dansker igen en af førstepriserne i konkurrencen?
  Nej, for første gang i 11 år var der ingen danske vindere.
 13. Er Berlingske Media stadig ejet af Mecom?
  Ja.
 14. Danmarks Medie og Journalisthøjskole er blevet kritiseret for X'erne i deres nye design. Er alle X'erne væk?
  Nej, X'erne er der fortsat.
 15. Ifølge HB-medlem René Simmel er DJ tilsyneladende parat til at gå langt for at kapre medlemmer. Han frygter, at det næste bliver en jule-cd på tysk indsunget af næstformand Fred Jacobsen. Bliver det til noget?
  Ja, tro det eller lad være. Se beviset her

0 Kommentarer