Arbejdsløse ønsker debat

 Hvordan ser journalistfaget og jobmulighederne ud i fremtiden?Det vil de arbejdsløse medlemmer af Dansk Journalistforbund (DJ), A-gruppen, gerne have et bud på.

 

Hvordan ser journalistfaget og jobmulighederne ud i fremtiden?

Det vil de arbejdsløse medlemmer af Dansk Journalistforbund (DJ), A-gruppen, gerne have et bud på.

Derfor har gruppen inviteret beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) og DJs formand, Mogens Blicher Bjerregård, til debatmøde.

»Vi vil have en diskussion med dem om, hvordan vi tackler den katastrofale beskæftigelsessituation. Selvfølgelig sker der ikke mirakler, der pludselig giver mange nye arbejdspladser. Vi vil bare gerne vide, hvad ministeren og formanden vil gøre ved den stigende arbejdsløshed,« siger A-gruppens talsmand, Flemming Hansen-Thiim.

A-gruppens medlemmer mener, at en løsning på problemet kan være at sænke antallet af optagne på uddannelserne. Det vil de fortælle ministeren og formanden på mødet.

»De arbejdsløse er usynlige i dag – også i den faglige debat om blandt andet portostøttens bortfald. På mødet kan vi ansigt til ansigt fortælle ministeren og forbundsformanden om de mange problemer, den stigende ledighed medfører,« siger Flemming Hansen-Thiim, der håber snart at kunne sætte en dato for mødet.

Initiativet er et resultat af et møde, A-gruppen afholdt den 19. november. På mødet talte de mere end 40 fremmødte også om, at A-gruppen skal have sin egen hjemmeside med nyheder og debat. Gruppen har et diskussionsforum på internettet.

Se www.groupcare.dk/da/group.asp?d=0&groupid=347511

 

0 Kommentarer